7 Comments

 1. Emma

  Hej! Testade kycklingen, det var übergott! Jag gillar asiatiska smaker och främst sötstarka så den marinaden kommer jag variera på andra sätt… MEN jag tänkte fixa buffé till ett dop i december och skulle vilja ha en lika smakrik men kanske mindre ingefära/sweet chili-smakande kyckling för detta tillfället då buffén i övrigt blir mer ”klassisk västvärld” typ rostad potatis, rotfruktspaj osv… Har du något bra tips på hur man kan justera lite i receptet? Eller kan jag testa fläskfilémarinaden på kyckling? Undrar också om det är ok att värma på köttet lite efter att man marinerat för andra gången? Tack igen för gott recept! Bästa hälsningar /Emma

 2. Lisa

  Fantastiska recept!!! Tack tack tack! Kycklingen blev magisk!!!! Väldigt saftig och himmelsk smak!! Serverade ihop med en pastasallad! Populärt!!

 3. Ulrika

  Hej! Har testat den här kycklingen idag och den fick med beröm godkänt här hemma. Kan man frysa den i något steg för att ta upp och servera senare? Ska förbereda en 50-årsfest med ca 100 personer.

  • victoriasprovkök

   Ja det borde ju inte vara några problem. Antingen så fryser du den i första marinaden eller så gör du klart den helt och fryser in den i andra marinaden. Jag har inte provat själv men det borde gå bra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *