4 Comments

    • Eva

      Förlåt men läste inte receptet tillräckligt noga? Står ju att det tar fram rågsmaken bättre.
      Då måste man inte ha i det antar jag.
      Kram

  1. Eva

    Hej Viktoria:-)) Lät du gröten svalna helt eller lät du det bli 37 grader? Bakade detta och det var jättegod smak på brödet men det blev dock inte så luftigt som ditt ser ut så jag undrar vad jag gjorde för fel. Jag lät gröten bli 37 grader men kanske skulle låtit det svalna lite till?
    Jag tog heller aldrig i ättikan.
    Vill gärna baka det igen men är rädd att misslyckas. Tack för alla goda recept du delar med dig av:-))

  2. Inger Ahlandet

    Bakat dom flesta av dina ” långpanne bröd” , mina barnbarn ( tonåringar)
    Älskar dom !
    Blir så bra bröd var gång , så Tack så mycket . Du vet vad du håller på med
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.