6 Comments

    • victoriaadmin

      Vetemjöl special har inget med bakpulver att göra, så byt bara ut mjölet så ska du se att det blir bra. Degen jäser av jästen som är i.

    • victoriasprovkök

      Ja det är väldigt olika beroende på ugn, alla känner sin egen ugn bäst håll alltid koll på bullarna innan man vet hur den funkar;)

    • victoriasprovkök

      Jag gör lite olika men oftast smälter jag smöret då jag ofta kommer på att baka och inte orkar låta det bli rumsvarmt. Det blir precis lika bra med båda. Det man ska tänka på är att inte ta i för mycket mjöl. Smält smör drar mer vetemjöl, så ta inte i för mycket utan gör degen mjuk och fin så blir det toppen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.