7 Comments

  1. Inger Ahlander

    Helt klart det bästa av hembakade bröd jag bakat och bjudit på . En av mina döttrar är vetestärkelse intolerant. Hon är vuxen brukar hålla sig men detta bröd älskar hon tillföljd av magsmärtor
    Snälla snälla du kan du ta fram ett recept som detta men glutenfritt. Mvh Inger

    • victoriaadmin

      Tack snälla, vad glad jag blir. Tråkigt med magsmärtor. Får klura på ett glutenfritt men lite svårare att få fluffigt. Ska prova mig fram 🙂

  2. Monica Andersson

    Hej
    Skall testa dessa, men jag undrar om du skulle kunna säga vilka mängder man ska ha till 50 gram jäst.
    Tycker att det är så synd att det blir jäst över som för mig i alla fall inte blir använd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.