4 Comments

  1. Tobias

    Håller med, finns dåligt med bra kebab i Öret 🙂
    Håller på och testar detta receptet nu, har gjort tidigare men aldrig med karrén i ugnen först, så är förväntansfull.

  2. Karin

    Detta receptet är fantastiskt bra. Både kött och sås blev superbra!
    Har gjort gyros i pitabröd, gyrostallrik med pommes och fetaost samt gyrospizza än så länge. Gott gott!

  3. Linda

    Vad gjorde jag för fel när alla köttbitar inte satt ihop ett dugg, utan föll isär i småbitar, när jag efter 1 dygn i kylskåpet rullade ut köttet från foliepaketet för att kunna strimla det i riktigt tunna flarn? 🙁
    Istället fick jag skära de vanliga, inte särskilt tunna, strimlorna av köttet, vilket förstörde allt extra jobb jag hade lagt ner.
    För att just kunna få tunna strimlor med min sylvassa grönsakshylvlare & dessutom slippa att stå & skära tjocka strimlor med kniven 🙁

    Jag följde receptet till punkt & pricka, förutom att jag var tvungen att justera tiden i ugnen då jag bor i en hyresrätt med en spis/ugn som inte funkar normalt & är minst 30 år gammal.
    Men tyvärr stod köttet inne för länge ändå & blev väldigt torrt.
    Men det märks förhoppningsvis inte alltför mycket när jag steker upp det i olja med mer kryddor & serverar med grönsaker & en sås…

    Som vanligt misslyckas jag totalt med enklaste recepten… börjar kännas hopplöst att laga mat el baka med denna spis/ugn som till 99% är orsaken till att allt går åt skogen, då även recept jag lagat regelbundet i över 20 år utan problem, numera blir misslyckade & det sedan jag flyttade hit… 🙁

    • victoriasprovkök

      Oj ingen aning faktiskt, man ska trycka ihop köttet mycket men det gjorde du säkert. Jag har gjort det massor med gånger och det blir perfekt, visst kan någon köttbit lossna i kanten längst ut i topparna men då är det för att det inte blivit så pressat. Jag vet faktiskt inte vad som blivit fel… men kanske ugnen 🙈😉 säg till om en ny, det gjorde jag när vi bodde i hyresrätt vi fick en ny.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.