PR & Policy

Bloggen Victorias Provkök drivs av mig, Victoria Willén, och har så gjorts sedan november 2010. Det är en stor och starkt växande blogg med fokus på mat och bak. Du finner allt från enklare mat, bakverk, desserter, lyxiga middagar, goda bröd, frukostar, hälsosam mat och allt annat som har med mat att göra. Jag reser även en hel del och du får vara med på mina resor och ta del av landets läckerheter. Det blir även en hel del tips om Sveriges guldkorn, mina favoritrestauranger, butiker och produkter jag använder i köket osv. Läser du Victorias Provkök får du helt enkelt följa med mig på några av mina stora intressen som är matlagning, bakning och resor.

Victorias Provkök har tusentals matintresserade besökare varje dag och finns även på Instagram under namnet Victorias_provkok och Facebook, även där är intresset är stort.

Fotografierna, om inget annat uppges, är tagna och redigerade av mig. Om någon av er vill låna en bild fråga gärna om lov först och självklart vill jag då ha en källhänvisning varifrån bilden kommer ifrån.