9 Comments

 1. Åsa

  Victoria stämmer receptet? Testade det för första gången ikväll. Men med bara hälften av mjölet i degen så var det riktigt tjockt. Inte alls kladdigt. Jag blandade i kanske 3-4 dl vatten till (blev kanske lite kladdigare än din på bilden). Tycks ha gjort precis som det står i receptet

  • victoriasprovkök

   Ja receptet stämmer, jag har gjort det flera gånger, senast i går kväll. Undrar va som blivit fel då, låter konstigt om du följt receptet. Låter ännu märkligare att du tagit bara hälften mjöl och fått den tjock. Vet inte vad som blivit tok tyvärr… kram

 2. Merita Gjikolli

  Jag bakade natt jästa bullar till mina barnbarn på en helg. Så gooodddaaaa blev dem! Blev så glad att du hade gillat mina bilder med mina bullar. Blev så glad och stolt!
  Jag gillar också att baka och att laga mat. Läger bilder bara för att det är roligt och att jag lär mig mer och mer för varje dag. Är så glad att jag har hittat din insta konto!! Så fina och goa recept hittar jag där! Tack för att du delar dina recept.
  Ha en underbar kväll.
  Mvh meritaggkitchen🥰

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.