26 Comments

 1. Åsa

  Victoria stämmer receptet? Testade det för första gången ikväll. Men med bara hälften av mjölet i degen så var det riktigt tjockt. Inte alls kladdigt. Jag blandade i kanske 3-4 dl vatten till (blev kanske lite kladdigare än din på bilden). Tycks ha gjort precis som det står i receptet

  • victoriasprovkök

   Ja receptet stämmer, jag har gjort det flera gånger, senast i går kväll. Undrar va som blivit fel då, låter konstigt om du följt receptet. Låter ännu märkligare att du tagit bara hälften mjöl och fått den tjock. Vet inte vad som blivit tok tyvärr… kram

 2. Merita Gjikolli

  Jag bakade natt jästa bullar till mina barnbarn på en helg. Så gooodddaaaa blev dem! Blev så glad att du hade gillat mina bilder med mina bullar. Blev så glad och stolt!
  Jag gillar också att baka och att laga mat. Läger bilder bara för att det är roligt och att jag lär mig mer och mer för varje dag. Är så glad att jag har hittat din insta konto!! Så fina och goa recept hittar jag där! Tack för att du delar dina recept.
  Ha en underbar kväll.
  Mvh meritaggkitchen?

 3. Marie Wijkström

  Tack för jättegott recept. Men tycker det rinner ut mycket av fyllningen när man gräddar, och degen är ju nästan ohanterligt kladdig. Men kämpar på eftersom resultaten blir så bra.
  Blir det likadant för dig? Tips?
  Marie

 4. Jeanette Westerlund

  Dom här bullarna blev sååå goda! Blev lite segare som du skrev men jag gillar de!
  Man var verkligen tvungen att vara lätt (och mjölig) på handen när man bakade ut dessa då det var kletigt annars !
  Även supersmidigt att röra ihop degen ( slippa denna tid som det tar annars I bakmaskin)
  Toppen!

 5. Prahlad

  Jag läste inte alla instruktioner tydligt innan så efter jag satt degen så knådade jag en kvart, lät den jäsa över nstt ändå och ska köra klart. Nyfiken på hur det blir.

 6. Jen

  Åh, vilka fina bullar. Ser saftiga och fina ut. Ska prova detta. Nyfiken, varför har man vatten och inte mjölk som degvätska? Vad är skillnaden?

  Tack för härlig inspo och recept, ska prova så fort jag har handlat. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.