4 Comments

  1. Emma Johansson

    Hej Victoria,
    Skulle det funka att låta brödet jäsa i en mjölad jäskorg och stjälpa ut den direkt på bakplåt för sista jäsning?

    Vänliga hälsningar
    Emma

  2. Lina

    Detta är ett av de mest enkla, tacksamma och goda bröd jag någonsin bakat! Bytte ut yoghurten mot iMat Fraiche från Oatly och det funkar hur bra som helst.

    Har gjort det tre dagar i sträck nu där första dagen blev en liten miss så att brödet fortfarande var kladdigt efter gräddning i ugnen, men de andra dagarna chansade jag med både lite mer mjöl och att inte snåla in på några minuters jäsning och det blir lika perfekt varke gång nu.

    Det blir dessutom mycket trots mängden ingredienser inte är många! En viktig punkt att påminna om är att inte heller ha för bråttom med att skära upp det efter gräddning, för till skillnad från ”vanliga” bröd så behöver detta brödet sin tid att svalna för att inte klumpa ihop sig när man skär.

    Men verkligen ett bra recept! Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.