6 Comments

  1. Lisa

    Hej. Följde receptet men det blev aldrig någon deg av det. Hade i mer mjöl och blandade längre med köksmaskinen.
    Men det blev mer som en tjock smet ändå.
    Gick absolut inte att kavla ut den och inte att skära ut fyrkanter.
    Vad kan ha gått fel?

    • victoriasprovkök

      Konstigt, jag har gjort det receptet massor med gånger och det har alltid blivit bra. Vet inte vad du gjort för fel… du tog bara lite ägg så du inte tog hela ägg? Borde ju i och för sig blivit en deg när du tog mer mjöl ända.. z

  2. Kajsa

    Gjorde detta recept idag till Afternoon Tea-bjudning. Gjorde dubbel sats och använde 440 gram mjöl (8 x 55 gram). Jag brukar väga istället för att använda decilitermåttet. Det känns mer tillförlitlig och går fortare.

    En cm tjock deg som jag knådade ut i långpannan (fyllde inte helt) och skar i cirka 38 bitar. Var inne 12 minuter och blev perfekta! Det var bra att ha många små scones så man kunde prova många olika pålägg. Grädde och jordgubbssylt passade perfekt till detta recept.

    Tack för receptet. 😊

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.