PR & Policy

Bloggen Victorias Provkök drivs av mig, Victoria Willén, och har så gjorts sedan november 2010. Det är en blogg med fokus på mat och bak. Du finner allt från enklare mat, bakverk, desserter, lyxiga middagar, goda bröd, frukostar och allt annat som har med mat att göra. Jag reser även en hel del och du får vara med på mina resor och ta del av landets läckerheter. Det blir även en hel del tips om Sveriges guldkorn, mina favoritrestauranger, butiker och produkter jag använder i köket.

Victorias Provkök har tusentals matintresserade besökare varje vecka och finns även på Instagram och Facebook där intresset är stort.

Allt som står skrivet på Victorias Provkök är skrivet av mig om inget annat uppges. Fotografierna, om inget annat uppges, är tagna och redigerade av mig. Om någon av er vill låna en bild fråga gärna om lov först och självklart vill jag då ha en källhänvisning varifrån bilden kommer ifrån.

På bloggen skriver jag regelbundet om nyheter och tips inom mat och bak. Bland de produktutskick jag får skickat till mig skriver jag gärna om det som jag vet passar in hos mina läsare och som jag själv tycker om och anser relevant. Det är alltså ingen garanti att jag skriver om det jag får hemskickat så länge jag och företaget inte har ett gemensamt samarbete.

Jag samarbetar gärna med företag som passar in hos mig här på Victorias Provkök. Det jag skriver om är sådant som jag kan stå för själv. Jag är tydlig med att märka upp när jag skrivit något i samarbete med någon annan. Genom att som varumärke synas på Victorias Provkök når du tusentals personer som är intresserade av mat och allt som hör därtill.

Om du representerar ett företag som vill synas på Victorias Provkök så får du gärna kontakta mig på info@victoriasprovkok.se. Jag diskuterar gärna hur vi kan samarbeta på ett sätt som vi båda kan ha glädje och nytta av.