I lördags lunch åt vi en pasta som är jättesmarrig… Tyvärr hade jag så himla bråttom med allt just då att jag glömde bort att ta en bild:( först tänkte jag strunta i att lägga ut den, men den är väldigt god så det hade ju varit synd! Nu kommer den i alla fall;)
Till 4 personer behövs:
Färsk pasta
150 g färsk spenat
2-3 kycklingfiléer
2 vitlöksklyftor
8 soltorkade tomater ( i olja)+lite av olja
2 tomater
Smör
Salt
Peppar
3 dl vispgrädde
Dela kycklingen i bitar o bryn i en stekpanna med en klick smör.
Lägg spenaten i en gryta och bryn den tills den krympt ihop. Lägg över kycklingen i grytan o tillsätt hackade soltorkade tomater, riven vitlök, tomaterna delade i bitar, salt o peppar. Låt bryna ihop en stund o tillsätt sedan grädde. Koka på svag värme tills såsen tagit smak o tjocknat något.
Servera med pasta!!!!! Färsk är alltid godast;)
Idag har jag gjort en sån där jättegod kycklingröra som man serverar i en baguette med lite sallad och gurka o sånt.. Har provsmakat lite och himmel så gott det var! Den ska stå och dra över natten så i morgon får ni se resultatet!