Fredagsmys med lite räkor

Idag har jag jobbat och handlat… Dagen började med hundjakt, vilken morgon, kommer ut och ser att det snöat och funderar på hur jag ska ta mig till jobbet nu när isen gömt sig under snön… Vad hittar jag då om inte en jättesöt liten brun hund som är helt förvirrad. Hoppar skakar och gnäller, jag väntar en stund på att någon ska komma fram bakom häcken, någon som äger hunden men icke sa Nicke… Det blev till att försöka få fatt på den lilla skakade och rädda hunden… Så jag ger mig ut på hundjakt…i ishalkan… Efter 20 minuter har jag halkat o satt mig på rumpan 3 gånger, fångat in hunden och ringt på hos ett äldre par som snällt fick ta sig an hunden… Sen rusa till jobbet!!!! Efteråt fick jag reda på att ägarna fått tillbaka sin hund… Men att den rymt igen på kvällen så att andra var ute och jagade igen…Så skönt att det äntligen är helg… Trots att jag bara jobbat 2 dagar denna vecka! Nu efter handligen är kylen fullproppad med massa gott och givetvis kommer ni att få ta del av allt mumsigt, fast på lite håll;) kvällens mat bestod av räkor bland annat…


Inga direkta nyheter idag när det gäller maten… Men som sagt fullproppad kyl med bara nyheter… Mums!


Måste bara få dela med mig av denna vackra apelsin ”blomma” inte ofta man ser så jämna o fina:)

Ny vankas det snart fruktsallad!!
Ha en trevlig kväll;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.