Idag började jag tidigt på jobbet vilket också innebar att jag slutade tidigt… Sånna dagar är härliga speciellt när solen skiner…
Min lediga dag spenderades med någon timma på stan och sen träffade jag bästa Helen och Melvin för en promenad i solen;)
Nu återstår packningen för i morgon drar vi till FJÄLLS;) ska bli kul med några dagar på skidorna… Men jag LoVaR jag ska hålla er uppdaterade med både recept och semesterläget;)
Kvällens mat blev en god kycklingrätter som var ganska så mild med smakade ändå en del… Gott!!
Du behöver:
Pasta
2-3 kycklingfiléer (delade i mindre bitar)
1 dl marinerade vitlöksklyftor ( ridderheims)
1 paket skivar bacon ( delat i mindre bitar)
1 knippa ruccola
3 dl vispgrädde
1 dl vatten
1- 1 1/2 msk kycklingfond
1 tsk paprikapulver
Några droppar soja
Salt
Peppar
koka pastan.
Fräs kyckling, bacon och vitlök i en stekpanna med en klick smör eller olja.
Häll över grädde, vatten och fond.
Låt koka ca 5 minuter.
Krydda och koka upp, låt dra en stund innan servering.
Blanda pasta och ruccola och lägg på pastasåsen, jag garnerade med några Pomamore tomater.
Ha en bra kväll
Sandra
Det såg riktigt gott ut 🙂