24 Comments

 1. Kul med fina affärer, hoppas verkligen den går runt då. Där jag bor har vi en liten handlarnas med väldigt knapert sortiment. Men det blir ett moment 22, tråkigt sortiment gör att ingen handlar och han måste ha tråkigt sortiment just för att ingen handlar. På sommaren har vi en fin Tempo-butik några km bort, så det blir att man handlar där om man måste ha något snabbt. Annars handlar vi i stan, Falkenberg, så klart.

  Kram kram

 2. Vad kul med sådan affärer där det finns mycket att välja! Jag har aldrig varit i Liljeholmen… Kanske nån gång ska man åka dit för affärens skull! 😉 🙂
  Apelsin-bubbel låter så fräscht och svalkande!
  Ha en fin dag!
  Kram kram
  //Lana

 3. Visst är det mysigt vid kajen. De har en hel del bra restauranger där också. Jag håller med ang Ica Kvantum – jättefin butik. Kollade du in delikatessdisken? Vi köpte med lite smårätter där för någon vecka sen – och det var hur gott som helst!

  Bubbel och juice är en "hit". Det dricker jag rätt ofta.
  Kram Malin

 4. Vad gott med apelsinbubbel.

  Tänkte fråga om lite hjälp. Jag och min dotter kan vinna en resa till Legoland. Det skulle betyda så mycket om du ville rösta på oss och hjälpa oss vinna. Vi behöver vara inom de 10 första placeringarna och just nu är vi nära att inte vinna. Du röstar här: http://bloggbussen.bloggportalen.se/top-list på Lottizdays Fotograferande fyrabarnsmamma genom att klick på +1 till höger om vårat namn. Har även skrivit inlägg i min blogg där man kan rösta via http://lottizdays.blogg.se/2013/may/deppade-ihop-gjorde-det-jag-behovde-och-nu-maste-jag-ta-till-fight-2.html Det skulle betyda oerhört mycket om du vill hjälpa oss och gärna be de i din närhet att rösta. Röstningen pågår till 16 maj. Tack på förhand.

 5. Mums (sista bilden) det är mitt favorit godis också, gärna de med ljus choklad och lakrits….mmmm……blev riktigt sugen. Ha en bra dag. Kram Anette

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.