Tisdag och fullt ös, igår funka inte internet därav min frånvaro. Men nu är jag tillbaka igen.
Igår åt vi en mumsig dessert, riktigt enkelt också men ibland är det ju det enkla som är godast;)
Så håll till godo, jag har liiite bråttom, ska snart tillbaka till jobbet igen.
Du behöver:
Persikor på burk
Vispgrädde (vispad)
Banan (mosad)
Vaniljpulver
Topping:
Riven choklad
Gör så här:
Skär bort lite av den runda delen på persikorna så de står stabilt.
Lägg upp dem på en tallrik.
Blanda vispad grädde med finmosad (mixad) banan. Smaka av jag hade ungefär 1 dl (ovispad) grädde till en banan. Blanda ner lite vaniljpulver.
Toppa persikorna med banangrädde och lite riven choklad. Mums!!
Ses snart igen:)
Kram
Hovkonditorn
Yum 🙂 Kram!