Frukosttips- havregrynsgröt med kokos toppad med russin och banan

Lördag kväll och det har varit en riktigt skön dag, vaknade rätt sent och snön dalade ner utanför fönstret, så mysigt. Sen blev det en sån där lång mysig frukost med alla tillbehör, bland annat blev det havregrynsgröt med kokos som jag toppade med russin och banan. Underbart gott! 
Efter frukosten tog vi en skön promenad i kylan, jag tog på mig mina nya UGG (ni som har UGG vet att de är rätt halkiga) så jag fick nog dubbel motion med tanke på att jag halkade tillbaka en bit vid varje steg;) men skönt var det och det är helt underbart med frisk luft. 
Skulle så gärna ta en runda med skidorna i spåret men än så länge har de inte gjort några spår här hemma hos mig… Blir väl snart hoppas jag. 

Nu blir det snart sova för i morgon är en ny fin dag, men först ska ni få veta hur jag gjorde gröten såklart. Till 1 portion behövs:
1 dl fiberhavregryn 
2 dl vatten
Lite salt
1 msk riven kokos

Topping:
Russin
Skivad banan

Gör så här:
Koka upp havregryn, vatten,salt och kokos i en kastrull tills du fått en bra konsistens. 
Lägg upp i en tallrik, toppa med russin och banan. Servera med mjölk. 
Mums! 

Ses i morgon <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.