Det här med hotell

Incheckade och klara på vårt näst sista hotell. Det här hotellet var även det första vi bodde på när vi kom till Californien så vi har bott här 2 gånger a 3 dagar under vår vistelse. Det här med hotell här nere är inte det lättaste. Men de intrycket vi fått av Best Western är ändå väldigt bra. Just nu bor vi på Best Western golden sails Hotel i Long beach och det är verkligen toppen på alla sätt. Det är ett fint men ändå soft Hotel. Det gillar jag, jag avskyr hotell där man knappast får röra sig själv utan att de frågar om man behöver hjälp. Ni vet hotell med överfull service... Där de kommer in på rummet en gång i kvarten för att lämna en chokladbit eller bara berätta vad det blir för väder i morgon. Tycker det blir i jobbigaste laget. Så tacka vare vet jag hotell där man kan göra lite som man själv tycker.  
Dessutom är det här enda hotellet med god frukost, på övriga hotell har det faktiskt allt som oftast varit katastrof när det kommer till frukosten. 

Så får jag rekommendera ett hotell under vistelsen så får det bli detta. 

Från innergården

Vårt lilla hem
Fantastiskt med bubbelpool utanför altandörren...
Det är underbart att bara kunna tassa ut till poolen, outfiten idag har varit bikini stora delar av dagen.... Semester delux! 

Stor pool som passar perfekt för några längder... 
Dagens lunch på Huntington beach, vi hitta nåt mexikanskt hak, F köpte taco och jag en cup taco sallad. Faktiskt grymt gott! 

Idag har det inte hänt mycket, vilar mest upp oss och det är så skönt att bara ta det lugnt. Beachen och poolen är det som gäller just nu. 

Godmorgon på dig och godnatt från mig❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.