Hollywood – Walk of Fame – Los Angeles

4th of july och välkommen till Hollywood. Idag har vi besökt den omtalade platsen där alla kändisar håller till nämligen Hollywood. Inte såg jag nån kändis men jag har nog kanske inte så bra koll på alla om jag ska vara ärlig. Hade jag sprungit in i tex Victoria Backham, David Backham eller Leonardo Dicaprio så kanske jag hade hajat till. Måste vara väldigt kända för att jag ska känna igen dom. Skulle behöva ha med mig en riktig kändisspanare för att lyckas. Men det var å andra sidan inte kändisarna jag ville se utan den berömda Hollywood skylten (1) som man ser överallt, klart man måste se den live, det är verkligen ett måste tycker jag om man är här.

Wow alltså, så mäktigt att vara där. 

Går att komma närmare skylten men den vägen var stängd och vi orkade inte gå... 
Skylten på långt håll från Walk of Fame. Observera skylten nedanför också:)

Sen kolla vi såklart in Walk of Fame (2). Men det finns väl ingen klok kändis som knatar runt på Walk of Fame direkt. En gata jag absolut tycker man ska besöka för att gjort det liksom. Att få uppleva den omtalade gatan live. Men det är sjukt mycket turister där och massa som säljer souvenirer och en rundtur i buss. En upplevelse så doit om du är här.


Tänk att få en sån stjärna...Var bara tvungen...

Om du vill åka närmare Hollywood skylten kan du åka till korsningen Franklin ave - Beachwood dr. Följ sedan Beachwood dr ca 3 km upp. Vi fick tyvärr svänga upp på en annan liten kringelkrok väg då den jag fick tips på var avstängd men testa, annars tar du bara av på nån liten väg tills du ser skylten bra. Var försiktig med att parkera längs vägen då det på många ställen är förbjudet och de lappar bilar hej villt vad vi såg i alla fall och blev varnade för. Kvällen spenderade vi i Los Angeles city, mest för att kolla hur det såg ut. Inte så mycket att ha men kul att kolla. Mest stora skyskrapor och kontorsbyggnader och sen massa bilar såklart. Är du här behöver du inte åka in till city men har du tid kan du ju köra igenom en vända.


Många fina skyskrapor... 

Men så här ser det ut typ överallt kändes det som. Rätt tråkiga gator... 

Nu har vi suttit här på 12 våningen och kollat ut på alla vackra fyrverkerier i vårt panoramafönster. Jisses vilken utsikt vi har. Fick bästa rummet med utsikt över LA. Tur vi boka det här stället lagom till 4 of july. 


Vårt hotell, Holyday Inn i Torrance, bra läge, jättefint och bra när man ska köra till olika ställen. Lätt att förflytta sig då det är stora vägar nära och inga direkta köer. 

Kram i morgon bär det av mot nya äventyr så håll ögonen öppna, ska verkligen bli jättespännande. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.