Frysta mjölkchokladdoppade vindruvor – som isglass

Visst passar det utmärkt med frysta vindruvor såhär på sommaren. Idag är dock inte vädret speciellt inbjudande med gråa tunga moln och regn. Men jag har tänt en brasa här hemma och njuter av värmen. Jag har även satt in nattjäst bröd i ugnen så doften av nybakat sprider sig i huset. Är det sovmorgon får man passa på, tänkte hinna med en springrunda också innan det är dags för jobb.
Men vem vet, kanske solen lyser hos just dig, har du vindruvor hemma och lite choklad, testa då dess godingar.
Frysta chokladdoppade vindruvor: 
Vindruvor (kärnfria)
Mjölkchoklad
Pistagenötter
Gör så här: 
Smält chokladen över vattenbad.
Sära på vindruvorna en och en. Jag behöll lite skaft kvar på varje vindruva. Doppa vindruvorna i choklad och sedan i hackade pistagenötter. Ställ in i frysen på en bricka med bakplåtspapper.
Njut av iskalla vindruvor med smak av sommar.
Kram❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.