Oj oj oj vilken smaskens dessert… Måste bara provas! Der var första gången jag använde gelé socker men det kommer absolut testas igen… Jättegod och riktigt krämig konsistens på det översta choklad och gräddtäcket!!!
Första saftlagret ser ut så här:
Och andra lagret på:
Klart:
Första lagret:
1/2 dl jordgubbssaft
1/2 dl vatten
1/2 dl gelé socker multi
Jordgubbar eller andra bär som dekoration
Andra lagret:
100g vit choklad
3 dl vispgrädde
1 dl gelé socker multi
Lägg jordgubbar eller andra bär i botten på 4 glas. Koka upp saft, vatten och Gelésocker Multi. Fördela saften över bären. Ställ i kylskåp för att stelna.
Lägg choklad, grädde och Gelésocker Multi i en kastrull och smält på svag värme. Låt därefter koka i 1/2 minut. Ställ åt sidan för att svalna.
Fördela därefter blandningen på jordgubbsgelen.
Ställ i kylskåp till serveringen
Riktigt extremt gott;)