Kvällens goding blev Club Sandwich med bacon och kyckling… Så gott… Förväxla inte denna Sandwich med de där som man köper på macken för de är verkligen inte samma sak… Testa denna och jag tror ni är fast! Inspirationen till just denna fick jag i Frankrike, vårt hotel hade en riktigt första klassig restaurang med välkända kockar och denna är i stil med den, jätte god!
Första lagret!
Andra lagret klart!
Färdig!
Så himla gott!!
Du behöver till 2 personer detta:
6 skivor formbröd (kantskuret)
2 kycklingfiléer ( skivad i tunna skivor o stekta, kryddade med salt o peppar)
1 paket bacon ( lite knaprigt stekt)
2 hårdkokta ägg ( skivade)
Sallad
Gurka (skivor)
Tomat (skivor)
Dijonnaise
Majonnäs
Smör (att steka i)
Stek brödet i en riktigt stor klick äkta smör, vänd så att smöret blir på båda sidorna, brödet ska bli knaprigt och gyllengult.
Kyckling, bacon, ägg o bröd ska vara ljumna
Så man bör äta den på en gång bär den är färdig!
Varva sedan alla ingredienserna och bred på dijonnaise på brödskivorna, vill in inte ha så mycket senapssmak går det bra att blanda i lite majonnäs också.
Lägg på sista brödskivan och pressa ihop bröden, dela på mitten för att få det extra fint( pressa ihop hela tiden medan du delar annars faller det isär!!
Missa inte denna… Sååååå god!
Dijonnaise finns att köpa i affären o står vid senapen..