Kvällens efterrätt blev som sagt en Panacotta Berry… Mumsigt, denna efterrätt känns väldigt frisk och god. Det är inte så mycket socker i så den passar bra när man vill ha en enkel efterrätt som inte är så söt!
Till ca 4 st behövs:
2 1/2 dl vispgrädde
1 1/2 dl vaniljyoghurt
1 1/2 gelatinblad
1 msk socker
Rivet skal av 1 apelsin
1 dl blandade bär
Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten ca 10 minuter. Krama ur vattnet.
Koka upp grädden tillsätt apelsinskal, yoghurt, socker o gelantinblad. Rör om så att allt blandar sig.
Häll upp i 4 portionsskålar och låt stå kallt 3-4 timmar.
Dekorera med bär;)
Ny är det snart dags att se lite på tv o kurera min kära hals… Kanske med lite te;)
Godnatt på er och på återseende i morgon;)