Sånt härligt vårväder, idag blev det lite sola på altanen och även lite städat där… Det är så trist när allt skräp kommer fram efter vintern… Och man vill ha vårfint;)
Dagens lunch blev riktigt god och den var oförskämt enkel… Tog lika lång tid som det tar att koka färsk pasta.. Några minuter;)
Till denna riktigt goda pasta behövs:
Färsk pasta ( naturell)
Röd pesto
Olivolja
Marinerade vitlöksklyftor
Pomamore tomater (ridderheims)
Färsk riven parmesanost
Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen.
Blanda pesto och olivolja, lite mera pesto än olja, valfri mängd , jag hade ca 3 msk av varje till 2 portioner.
Skiva vitlöken och tomaterna.
Häll av vattnet på pastan.
Blanda ner allt i pastakastrullen och rör runt.
Lägg upp på tallrikar och toppa med riven parmesanost.
Så goda tomater…
Kolla in senare ikväll, jag håller på med ett långkok nu, verkar bli riktigt gott… Som det ser ut nu i alla fall;)
Titta in sen då;)