Myror

Och NEJ jag har inte ätit myror till lunch idag… Trots att det var hundratals äckliga myror inne i köket igår när vi kom hem… Usch jag hatar verkligen de små rackarna… Blä, men jag har ett så otroligt effektivt sätt att bli av med dem, så jag måste bara dela med mig av det… För jag antar att jag inte är ensam om att få in myror nu när våren är på intågande!
Glöm myrr och andra medel … Här är det vatten och socker som gäller!!!

Blanda strösocker med lite vatten så att det blir lite rinnigt, blanda i en liten petflaska eller liknande.
Lägg ut flaskan i trädgården där myrorna bor eller leta reda på vart de tar sig in..
Se till att det kommer lite sockervatten på flaskhalsen så de hittar in snabbt;)
Bättre att mata dem ute så behöver de inte gå in…

Så nu är det inte en enda myra inne… Funka lika bra förra våren så testa om ni har myrinvation hemma;)


Bilden är hämtad på www.stampelhuset.com

Ikväll blir det god mat och Stockholm-Båstad 😉
Vad gör ni ikväll?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.