Ganska så trött börjar man bli nu… Eller har varit ganska seg hela dagen, men det var det värt;)
Ikväll blev det en riktigt god pasta med kronärtskockor, tomat och fetaost… Jättegott kan jag lova;)
1 röd chili (finhackad)
1 gul lök (finhackad)
1 klyfta vitlök (pressad)
1 zucchini (delad i 1 cm breda kvartar)
1 ask små tomater (halverade)
1 förpackning kronärtskockor (ridderheims färska, grillade i olja)
1 paket fetaost (smulad)
Salt
Svartpeppar
Papardelle (gärna färsk)
70g Babyspenat
Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen.
Hetta upp oljan från kronärtskockorna i en stek eller wokpanna.
Tillsätt chili, lök, vitlök, salt (1/2 tsk) och zucchini. Bryn på medelvärme ca 6-7 minuter.
Tillsätt halverade tomater och kronärtskocka och bryn ytterligare ca 3 minuter.
Krydda med salt och peppar efter smak.
Blanda pastan med babyspenaten och lägg upp på tallrikar. Lägg på kronärtskockröran och toppa med smulad fetaost.
Smaklig måltid;)
Ett litet smakprov av lite paket jag fick idag kommer här, är supernöjd, TACK
Matilda
Låter som en väldans god pasta, måste prövas! Stort grattis på födelsedagen och sov så gott får man väl säga såhär dags! 🙂