12 Comments

 1. Anonym

  Gillar skarpt dina underbara recept, men skulle vara ännu trevligare att besöka sidan om du bytte till en bättre font som är tydligare och vilsammare för ögonen att läsa.

 2. Hej!!
  Tack vad kul att du gillar bloggen;)
  Det blev nåt strul med texten för några veckor sedan och det har inte riktigt gått att ändra (tekniska jag)… Nu har jag gjort ett nytt försök via mobilen, kan tyvärr inte gå in och se hur det ser ut nu… Men det SKA åtgärdas för jag håller med, det ser inte klokt ut;)
  Hoppas du håller ut;)
  Kram Victoria

 3. Lisa

  Jag vill bara säga att jag älskar dina recept. Har en hel recept bok med bara dina recept 🙂 har redan bakat två efterrätter som blev kanon goda. Är rätt kass i köket och håller på att lär mig tack vare dig 🙂 jag ska göra cheeskakan imorgon och undrar om den ska stå mitt i ugnen?? Svårt det där haha 🙂 tänkte göra den imorgon o frysa in under natten o göra täcket på måndag morgon. Kan jag frysa in den igen när täcket är klart? Tänkte äta den på måndag. Vad blir bäst? Hjälp 🙂 mvh

  • Åh vad kul att höra, jag blir verkligen glad att jag kan hjälpa till 🙂
   Den cheescaken är så god och eftersom det är glass i den så förvaras den i frysen hela tiden, så du ska frysa in den när du gjort täcket. Jag tog ut och in min ur frysen många gånger men äter ni inte upp hela så försök att ställa in den ganska snabbt i frysen.
   Botten kan nog stå i mitten eller lite närmare botten, kommer inte riktigt ihåg hur jag gjorde.
   Lycka till med kakan!!
   Kram

 4. Anonym

  Ok nu har jag gjort cheesecaken men jag tror jag misslyckades rejält 🙁 Hur viktigt är det att ägget ska vispas så att man kan hålla bunken uppåned? Jag fick inte till det så jag slängde ihop allt ändå. 🙁

  • Nej vad tråkigt den som är så god… Ja det är viktigt att äggvitan blir till ett hårt skum för att det ska bli bra. När man vispar äggvita måste bunken vara helt ren och det får inte vara några äggulerester som kommer med. Bara att kämpa på igen och säg nån som inte misslyckas i köket ibland;)
   Ha en fin söndagskväll.
   Kram till dig.

 5. Anonym

  hehe grejen är ju det att jag ska ju testa med den ändå ställde in den i frysen direkt efter. vad blir fel om man inte gör på det sättet? mvh

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.