Äntligen fredag, bästa dagen på hela veckan tror jag, man har ju hela helgen framför sig då:)
Fredagsfikat på jobbet blev en smarrig kladdkaka och nu så håller jag på och bakar världens godaste saffransbullar. Tycker ni jag är tidigt ute? Jag vill ju njuta av dem lång tid, antar att jag hinner med minst ett bak till.
Ikväll blev det inte plock till middag utan en riktigt god pastasås med örter, tomat och fläsk. Det blev så gott!!!
250g rimmat fläsk (utan svål)
Salt
Vitpeppar
Smör
100g färskost med vitlök och örter.
2 1/2 dl vispgrädde
10 körsbärstomater (halverade)
Knappt 1 msk torkade franska örter
Pasta att servera till
Gör så här:
Dela fläsket i mindre bitar och bryn dem i en stekpanna med en klick smör. Krydda fläsket med lite salt och vitpeppar.
Häll av fettet ur pannan och tillsätt färskost, grädde, körsbärstomater och kryddor.
Låt koka ihop några minuter på svag värme.
Servera med pasta!!!
Vi ”ses” en sväng i morgon hoppas jag. I helgen tänkte jag baka en spännande sak som passar utmärkt nu till advent, mer får ni veta sen!
Kram till er