Godmorgon och lite ELF

Försöker att vakna… Det är inte lätt när det är svart ute… Tänkte bara visa mig lite här innan jobbet och säga godmorgon till er;) tänkte även att jag skulle visa er mitt paket från Elf cosmetic som damp ner i lådan igår, massa kul smink till superbra priser… Har inte testat allt än men nagellacket provade jag och det har suttit bra en hel dag så in och kika på sidan om ni är intresserade;)


Ha en fin dag, kram från trötta mig…

2 Comments

  1. För att snacka om nånting helt annat än mat;) så beställde jag också lite smink därifrån för inte så länge sen. Billigt och snabb leverans. Har än så länge endast hunnit testa mineralläppstiftet jag beställde och nyansen på den är jättefin men kvaliten mindre bra! Men jag hoppas bli mer nöjd med de andra produkterna jag så småningom kommer att testa…:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.