Soliga, härliga, fina dag. Idag bär det av till HAVET, får se vart det blir. Det var helt underbart med sovmorgon idag, behövdes efter veckor av jobb och slit.
Nu innan vi drar iväg tänkte jag bjuda er på en god köttfärsgratäng med purjo.
500g blandfärs
1 vitlöksklyfta (hackad)
1 purjolök (hackad)
2 burkar passerade tomater
1 dl vatten
Salt
1 tsk socker
4 dl crème fraîche
250g philadelphiaost
Pasta till 4 personer (kokt)
Körsbärstomater (delade)
Riven ost
Gör så här:
Bryn på färsen och blanda ner purjo och vitlök, bryn lite till.
Blanda ner övriga ingredienser utom pastan, körsbärstomater och riven ost, låt puttra 10 minuter på svag värme.
Lägg den kokta pastan i en gratängform och lägg över köttfärsen, toppa med tomater och riven ost.
Sätt in i ugnen ca 25 minuter på 225 grader.
Smaklig måltid!!
Ha en härlig dag så ses vi snart igen med lite fina bilder från vår tripp.
Kram