12 Comments

  1. Oh smaskigt. Ja hoppas också att den snö vi har får vara kvar, vill inte ha lervälling på julen. Men vi har väldigt mycket snö, men är nere på nästan runt 0:an, så hoppas att det blir lite kallare
    kramar

  2. Jag var i Örebro under helgen och det var ett riktigt blötväder. Vi pulsade genom Wadköping, förbi slottet och bort till Våghustorget innan vi tog bussen hem till min dotter som bor en bit utanför själva stan.

    Jag gillar Örebro men har svårt för ris a la Malta tyvärr. Det ser så gott ut och jag provar ofta att äta det, men det är något som jag har lite svårt för (kanske kombon ris/mjölk). Jag hoppas att du får en fin vecka! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.