Jobb och möte idag så nån fritid har det inte varit att tala om, men nu är det kväller och jag är riktigt trötter känner jag. Det får bli till att slockna snart tror jag för i morse kände jag mig som att jag blivit överkörd av en gaffeltruck eller liknande… Trodde inte jag skulle vakna till alls men det gjorde jag ju till slut!
Kvällens middag blev kyckling med ricotta och spenat, mumsigt 🙂
Du behöver:
600 g kycklinglårfilé (delad i bitar)
1 silverlök (strimlad)
2 vitlöksklyftor (hackade)
2-3 dl fryst bladspenat
1 burk ricottaost
2-3 dl vispgrädde
1/2-1 dl riven parmesanost
Körsbärstomater (halverade)
Salt
Peppar
Gör så här:
Stek kycklingbitarna i en stekpanna, tillsätt lök och vitlök. Låt fräsa en stund.
Lägg över kyckling och lök i en gryta.
Tillsätt spenat och låt den mjukna.
Tillsätt ricottaost och grädde och låt koka ihop på svag värme.
Mot slutet tillsätts parmesanost efter smak och tomater.
Smaka av med salt och peppar.
Servera med pasta.
Ha det helt fantastiskt!
Kram till dig<3
Vi hade en helt fantastisk dag i Stockholm igår med goda vänner, strålande sol och lunch ute på en brygga;) |
Svetlana Driagina
Så underbart att sitta ute i det varma vädret!
Fin bild på dig!
Kycklingen låter mycket god! 🙂
Ha en fin tisdag!
Kram
//Lana
victoriasprovkök
Aaa så härligt!!
Kram