Äntligen fredag!!
Och packning står på schemat för i morgon bär det av till Stockholm.
Idag har jag faktiskt hunnit med en del, började jobbet 6.15 så det betyder ju att jag slutar i skaplig tid också för att hinna njuta av dagen.
I natt har det ”stormat” sådär otäckt mycket igen, det kändes som att markiserna skulle flyga iväg och ta med sig hela huset på en liten tur. Men det klarade sig denna gång också, riktigt stålhus man har:)
Hur har det varit hos er idag, blåser det mycket?
Middagen här hemma ikväll blev lite plock med bl.a. Krabba, räkor och sen en fantastiskt god tomatsoppa. Jag åt faktiskt mest tomatsoppa för den blev så god så den var svår att motstå. Ni kommer givetvis få receptet på den men nu först ska ni få receptet på kvällens dessert som också blev HELT fantastisk!!
Så enkel och så god, bara några få ingredienser så testa den!!
Till 2 personer behövs:
2 1/2 dl turkisk yoghurt
2 msk (ev lite till) lemoncurd
1 kiwi (skalad och tärnad)
1 passionsfrukt (kärnorna)
Gör så här:
Blanda turkisk yoghurt med limecurd i en bunke (limecurd finns att köpa färdig på burk, brukar stå vid sylt och liknande, eller så kan man göra egen, jag köpte denna gång).
Häll sedan upp den i glas och dekorera med kiwi och passionsfrukt.
Ställ i kylen till servering.
Ska du vänta länge med att servera kan du ju dekorera när du tar fram den för servering.
Fantastico, lovar!!
Kram till er, ta hand om er så ses vi i morgon<3
Hovkonditorn
Vi hade storm igår i Amsterdam, det blåste 50km/h! Vilken fräsch dessert! Kram
victoriasprovkök
Ja riktigt god!!
Kram
Svetlana Driagina
Vilken smarrig och fräsch efterrätt! Sparar receptet!
Ha en härlig vistelse i Stockholm! 🙂
Kram kram
//Lana
victoriasprovkök
Ja supergod!!
Kram
Lena
Låter fräscht och något för min citronälskare Carl!
Lena från Make a head food
victoriasprovkök
Ja riktigt fräsch 😉
Kram