16 Comments

 1. Vi har flera saluhallar i Stockholm City, inne vid Hötorget hittar du Hötorgshallen, på Medborgarplatsen Söderhallarna och på Östermalmstorg Östermalmshallen. Jag föredrar nog den först- och den sistnämnda 🙂 Kanske Hötorgshallen mest då man kan köpa massor av fina blommor på torget utanför!

 2. Låter härligt med en egen saluhall. Jag är ju rätt bortskämd med det som bor i Sthlm. Men jag växte upp i V-ås. Och där fanns ju en när jag var väldigt liten. Men det kom ingen ny. Verkar som små städer har svårt att hålla dem igång. Hoppas att den får stanna i Örebro nu.

  Tack för titten inne hos mig
  LiseLotte

 3. Vi hade en för ett tag sedan här i V-ås men den dog ganska fort. Tror den låg lite dåligt men sen är V-ås iof en stad där mycket kolapsar efter ett tag i butiksväg.
  Jag saknar en Saluhall men ska absolut kolla in eran nästa gång jag är i Örebro.
  Är ofta där på sommaren då det är en super fin sommarstad.
  Hoppas du finner mycket mumsigt i eran Saluhall 🙂

  Kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.