Baconlindade dadlar – tapas – fredagsmys

Nu är det freeeedaaaagssssmyyyyyyys… ”Sjunger”… 
Äntligen fredag, det är nog bästa dagen på veckan, iallafall kvällen, då har man hela helgen framför sig! Den här helgen är efterlängtad, jag ska bara ta det lugnt, försöka träna om förkylningen jag känner i kroppen ger sig och sen ska jag ta sovmorgon för jag har varit uppe innan 6 varje dag nu. 

Ikväll blev det plock, love it, så gott. Bland annat åt vi ( jag för F ville inte na testa dem ) baconlindade dadlar. Så gott, rekommenderas varmt. Sött och salt ihop är mycket gott. 



Du behöver:
Färska dadlar
1/2 skiva bacon/ dadel

Gör så här:
Kärna ur dadlarna och vira in dem i bacon. 
Lägg dem i en ugnsform med skarven nedåt. 
Sätt ugnen på 225 grader och sätt in dem ca 15 minuter. 
Baconet ska få fin färg och bli lite krispigt. 
Serveras varma/ljumna eller kalla. 

Sov gott<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.