Blåbärsgröt med yoghurt

Gokväll finaste<3 
Den här veckan har mest bestått av jobb, nu är man inne i det vanliga igen efter semestern och det känns som att det var länge sedan jag var bortrest. Jag har varit riktigt seg och trött den här veckan men idag tog jagmg äntligen ut på en liten springpromenad, jag sprang väl ungefär 2 1/2 km och gick resten ca 4 km. Helt ok men shit vilken dålig kondis och vad stabbig jag känner mig när jag inte tränat på länge och ägnat min tid till att slappa och äta;) nu är det träning som gäller och hälsosam mat så nu kör vi! Är ni på? 

Mellanmålet idag blev inget mindre än blåbärsgröt med yoghurt riktigt gott med yoghurt till (hade missat att mjölken var slut hemma;) men det här blev spännande, nytt och gott! Till 1 portion behövs:
1 dl fullkornshavregryn 
2 dl vatten 
1 dl blåbär
Salt
1 msk chiafrön 

Yoghurt (jag körde naturell och tillsatte lite vaniljextrakt) 


Toppa gärna gröten med banan eller nån god müsli.

Gör så här:
Koka upp allt till gröten i en kastrull, lägg gröten i en djup talrik och toppa med yoghurt. 
Nyttigt, gott och mättande mellanmål. 

Nu blir det ett riktigt varmt bad för jag fryser som en tok. Var och pumpade däcken på bilen utan vantar = riktigt kallt… Vurpade i en snödriva och blev så snöig = riktigt kallt. Så summan av det hela, jag måste bada varmt för att tina upp! 
Kram kram, ses i morgon<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.