Dag 18 Mexico city – pyramider- fabrik – kaka

Idag är det sista dagen här i Mexico city och i morgon går resan vidare till New York, känns lite tråkigt att åka ifrån vänner, värme och Mexico men ändå kul att komma till kylan i New york. Igår var det dag 18 här i Mexico och den var fullspäckad med massa kul. Först åkte vi till pyramiderna i Mexico city och kikade på sol och månpyramiden. Det blev ett riktigt träningspass och benen ömmar än idag, höga pyramider och varmt var det men ändå väldigt skönt att röra på sig. 
Efter pyramiderna gick vi och åt lunch i en grotta i närheten, jättemysigt men riktigt kallt där inne. Lunchen var smarrig, jag tog en majssoppa och taco;) 
Efter det åkte vi och kikade i Karlas (och hennes familjs) fabrik. En fabrik som tillverkar kläder, både kockkläder och barnkläder. Karlas märke heter Rousseau och det är kockkläder till restauranger som hon säljer. De andra märkena de har är Kids Edy’s och Baby Edy’s, vilket hörs på namnet att det är barnkläder. Fina grejer med bra kvalitet och superkul att få kika in i en fabrik:) 
På kvällen åkte vi hem till Karlas föräldrar där vi firade och åt en kaka som heter Rosca de reyes. I kakan ligger det små plasdockor och enligt tradition så ska den som får dockan/babyn bjuda på middag. I vår kaka var det många dockor och jag fick en:) 

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, men fortsättning följer såklart… 
Jag på toppen av solpyramiden, fin utsikt.

Solpyramiden den högsta av dem alla, tog säkert 20 minuter att bestiga den, jobbigt som bara dääään:)
Inne i grottan där vi åt lunch:) 

Maten i grottan
Kläder överallt…

Jag testar lite kockuniformer i fabriken:)
Klara färdig skär kakan:)
Min kakbit och i kakan låg den lilla babyn:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.