Hälsosamma cookies

Söndag och den här dagen har varit fantastisk, eftersom jag känner mig förkyld har jag inte tränat nåt i helgen men sköna promenader har det blivit. Idag blev det först en promenad på 1 timma med en vän sen tog jag en till promenad på 45 minuter själv. Underbart väder och jag skulle kunna vara ute hela tiden. 

Igår bakade jag mina favoritkakor på den nyttiga fronten, så goda och man behöver inte få så dåligt samvete efter att man tryckt i sig några för de är sockerfria om man räknar bort några bitar 86% choklad men de går ju att utesluta om man vill. 
Testa dem, mmm!Du behöver:
1 banan (mogen)
1 dl dadlar (urkärnade, jag hade färska)
5 tsk kokosnötsolja
ca 2 dl havregryn
2 tsk bakpulver
1 dl jordnötter
50 g mörk choklad grovt hackad (jag hade 86% choklad)
1/2-1 dl russin

Gör så här:
Blanda banan, dadlar och kokosnötsolja och mixa. 
Tillsätt sedan resterande ingredienser.
Klicka ut smeten med en tesked på en bakplåtspappersklädd plåt och platta ut dem lite. 
Sätt in i ugnen ca 15 minuter på 175 grader. 
Mina kakor blev lite halvmjuka och sååå goda. 
Mumsfilibaba! 
Perfekt att ta med som lite mellanmålskakor ut i skidbacken. 

Ses, nu ska det slappas vidare och jag ska kolla till min pulled pork som står i ugnen inför kvällens middag;) 

Kram <3

6 Comments

  1. Kristina

    Jag är lite nyfiken på vad ni äter till pulled pork. Jag har provat med tortillas och grönsaker. Finns det några goda varianter som ni kan bjuda på?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.