New York – central park – time square -Sverige

Då var vi hemma i Sverige igen, efter några hektiska men otroligt roliga dagar i New York är vi rätt trötta… Vi har ändå hunnit med rätt mycket på 3 heldagar och 2 halvdagar men det är nog också för att vi kom från Mexico till New York och bara hade 1 timma i tidsskillnad vilket betydde att vi var rätt pigga från början. 
Idag är det dock lite värre, sov inget på planet men slockna fint vid 12.30 och sov ca 3 timmar. Får se hur det är i morgon:) 
Jag tänkte försöka skriva ihop ett samlat inlägg från resan lite senare men nu är det sussadax,ska ju jobba imorgon. 
Och nu kan ni snart vänta er lite goda maträtter här på victorias provkök, har ju varit lite tamt med matinlägg på resan. 

Ses kram<3

Kväll över Manhattan, vackert att flyga över kvällstid med alla lampor. 
Hejdå NY för den här gången! 

Park Ave, fina avenyer i NY. 

Ja i Central Park

En bild från Time Square, sjukt häftig stämning på kvällen med alla neonskyltar

5 Comments

    • Härligt!! Vi var bara där i 4 dagar så tiden gick snabbt. Vi var vid ground zero och kolla, inte mkt att se då allt såg ut som en byggarbetsplats men har du vägarna förbi så… Vi var även vid century 21 en outlet som var värdelös så där behöver du inte heller lägga tid;) central park ska du definitivt besöka, säkert väldigt vackert i april. Strosa runt bland gatorna och kika och bara njuta är mitt tips.

    • Ett besök på macy's om du vill shoppa,vi kom när det var riktigt bra rea men det finns mycket affärer där. Victoria secret är ju också ett måste. Vi bokade inte upp oss på turistattraktioner och det är jag glad för det går att se NY bra ändå;) lite mer kommer på bloggen sen;) kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.