Skorpor med chévreost

Oh happy day… 
Fredag, jag verkligen älskar helger, så skönt att få lite ledigt:)
I helgen ska det ju dessutom bli toppenväder och det ser jag fram mot, kan vi nordbor behöva. Idag har ju också varit en fantastisk dag med värme och sol. Eftersom jag slutade tidigt på jobbet kunde jag både träna och sola innan det var dax för nästa jobb och även fredagshandlingen. 
Kvällens middag blev som det brukar på fredagar nämligen plock. Lite gott av lite olika saker, passar mig perfekt. 

Bland annat blev det de här goda skorporna, mums. 



Du behöver:
Fullkornsskorpor
Olivolja
Flingsalt
Chèvre ost (smulad)
Färsk basilika (hackad)
Goda små tomater (delade)
Honung (flytande eller så värmer du vanlig honung i micron några sekunder)

Gör så här:
Lägg skorporna på ett fat, ringla över olivolja och strö på flingsalt. 
Toppa med chèvre, tomater, basilika och lite honung. 
Mumsa på! 

Ha en riktigt härlig fredag, kram<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.