Citronyoghurt dessert – fräsch och god

Godmorgon i det här lite gråmulna och regniga väder. Uppe tidigt som vanligt och har planer på att ta mig ut på en springrunda innan jobbet så jag har lite bråttom. Så skönt att få upp pulsen ordentligt innan det blir en lång jobbdag. 

Idag tänkte jag tipsa om en riktigt god och fräsch dessert som är enkel att göra när du blir sugen på nåt gott efter middagen. Jag använder mig av hemmagjord lemoncurd men det går såklart bra med köpt också. Lemoncurd är alltid bra att ha en burk i kylen då det kan användas till många olika desserter och bakverk. 

Till 2 behövs: 
2 dl turkisk/grekisk yoghurt 10%
1 1/2 msk lemoncurd 
Jordgubbar 
Vindruvor 
Granola 
Mörk choklad 
Gör så här: 
Blanda ihop yoghurt och lemon curd i en bunke. Lägg blandningen i 2 glas. Toppa med hackad frukt, någon god granola och mörk hackad choklad. Granolan jag använder är sjukt god och receptet kommer komma på bloggen. Den får ni bara inte missa. 
Hoppas ni får en riktigt fin dag nu ska jag ta på mig träningskläderna, kan ju inte påstå att vädret lockar men skönt ska det bli att få röra på sig. 
KRAM ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.