Räkpasta med fänkål och dill

Nu har jag sprungit runt länge här hemma och letat efter receptet på den här fantastiskt goda räkpastan med fänkål och dill. Visste jag skev upp receptet när jag gjorde den och hade lagt det någonstans här hemma. Till slut hittade jag det i alla fall så nu är det bäst att ni får det innan jag tappar bort det igen.
Till 4 personer behövs: 
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
1/2 fänkål
Smör
1 tsk dijonsenap
1 dl vitt vin
1 msk finhackad dill
3 dl vispgrädde
Vitpeppar
700-800g färska räkor med skal
Vetemjöl till redning
Gör så här: 
Skala räkorna.
Hacka lök, vitlök och fänkål fint och bryn det i en gryta med en klick smör. Tillsätt dijonsenap och dill och låt det puttra ca 10 minuter på medelvärme.
Tillsätt sedan dill, grädde och smaka av med vitpeppar. Red av såsen med lite vetemjöl utrört i vatten om tjockare konsistens önskas.
Tillsätt räkorna och låt dem bli varma, ta sedan av från värmen.
Servera med pasta, smaklig måltid.
Kram❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.