Du behöver:
175g fyllda cremekex med smultron från Göteborgs kex
70g smält smör
200g naturell creme cheese
1 dl siktat florsocker
2 msk jordgubbssylt
Topping:
Jordgubbssylt
Jordgubbar
Gör så här:
Mixa kakorna till ett fint mjöl. Häll över i en bunke och blanda ner smält smör. Rör tills allt blandats.
Sätt ett bakplåtspapper i botten på en liten rund springform ca 15cm.
Tryck ut kakmassan i hela botten och upp på kanterna.
Blanda ihop cream cheese och florsocker och tillsätt till sist jordgubbssylt.
Häll smeten över kexbotten och ställ in i kylen.
Dekorera med jordgubbssylt och jordgubbar.
Servera och njut som en fantastisk dessert eller en gofika.
Kram, ta hand om dig och var rädda om varandra❤️
Paula
Hej. Hur länge skall den stå i kylen?
Mvh Paula
victoriaadmin
Jag brukar ha den över natten men några timmar i alla fall tills den stelnat till lite.