Balboa park – Imperial beach – Coronado

Idag startade dagen rätt tidigt, förstår inte att vi fortfarande vaknar tidigt men det är ju bara bra då får vi ju ut mer av dagen. 

Vi började med att tvätta, ja när man är borta 5 veckor behöver man tvätta ibland även fast det är semester. Det är guld värt i USA då det är tvättstugor i princip överallt. Bara att gå in, betala och tvätta. Tar ca 30 minuter sen har du rena kläder. Toppen det saknar jag i Europa. 

Man känner sig som en riktig amerikan när man tvättar där vill jag lova. 

En liten karta så du ser vart allt ligger.

Efter tvätten blev det en sväng till Balboa park (1) här i San Diego, flera av er tipsade om det på instagram och det var en jättefin park med mycket fina växter. Det finns även ett zoo där men vi hoppade över det. Vi var på ett liknande zoo i Mexico och det var verkligen kul att se men kändes lite som att vi redan sett alla djuren en gång. Dessutom var det riktigt dyrt att gå in, 50dollar per person, i Mexico var det gratis för alla. Ute skillnad för i princip samma sak. 

Utsikt över vägen mot de höga husen i San Diego Downtown.


Lunchen fick bli detta i brist på annat där i parken. Alltså maten här... Nog för att det kan vara gott ibland men det är mest kolhydrater och fett och sen socker såklart i stora lass. 
En vacker trädgård med massa rosor, fantastiskt fint och det doftade underbart.


När vi gjort Balboa park var vi helt slut av värmen och åkte till stranden. Vi hamnade på en strand som heter Imperial beach (2), en fin strand som alla andra, man blir lite bortskämd med alla fina stränder runt om. När solningen var klar (eller jag hade 
kunnat stanna där hur länge som helst)
Åkte vi vidare till Coronado (3) superfint ställe, där skulle man ju kunna tänka sig ett hus. Vi strosade runt lite på gatorna och åkte sedan iväg och köpte vår middag i en matbutik. Det blev potatissallad, pastasallad och rostbiff. Så otroligt gott och det bästa av allt är att man själv får välja utsikt när man köper med sig picknick. Det är ett bra tips när man är på redande fot länge, gå in i en matbutik och köp färdig mat över disk, kör sedan picknick. Snabbt, enkelt, billigt och du kan få det nyttigt om du väljer det alternativet. Du slipper all väntetid som du får sätta av på en restaurang. 


Coronado med utsikt över San Diego. Så vackert. 

Här är husen alldeles vid vattnet med egen brygga och båt. Gillar det upplägget. 


Här avnjöt vi vår middagspicknick, den utsikten är värd mycket.

Vi skulle avslutat kvällen på Dounut bar men tyvärr var allt slutsålt så vi gör ett nytt försök i morgon, lite tidigare. 

Kram, ses i morgon med fler San Diego tipsLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.