Connecthotel Arlanda – första semesterdagen

Då har vi i alla fall tagit oss så här långt. Väskorna är packade och förhoppningsvis är allt med... Jag är med i alla fall;) i morgon går flyget 9.55 till Los Angeles så vi checkade in på Connect Hotel här på Arlanda. Riktigt bra hotell när man ska flyga på morgonen och bor en bit bort. Du kan även parkera bilen här under din resa vilket är väldigt smidigt. Buss till flygplatsen ingår och tar 10 minuter. Vi har bott här flera gånger och det är oftast här vi bor när vi flyger från Arlanda.


Nu behöver i alla fall jag lite skönhetssömn, trött som jag vet inte vad efter allt jobb och i morgon blir en lång flygning trots direktplan Stockholm- Los angeles. 
Hoppas ni vill följa vår resa i Californien, 5 veckor med bil och vi har i stort sett inte planerat någonting. Första hotellnatten bokad sen vet vi inte mer... Jag vill gärna ha massa tips. Har du instagram så följ mig där på victorias_provkok jag kommer såklart lägga upp här på bloggen också och ge mina bästa tips. 

Godnatt❤️


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.