Dounut bar – San Diego city- Cheesecake factory- La Jolla- Seaportvillage

Idag har varit en händelserik och spännande dag, vi har hunnit med en hel del. Dagen började med dounut på det populära och kända Dounut bar. Riktigt gott och så sött, då är amerikanarna nöjda och jag också för den delen. Det är absolut värt ett besök om du gillar dounut.


Dounutbar ligger vid nummer (1)där lila nålen visar. 

Efter att ätit oss mätta på dounuts (ja jag fattar inte de som köpte en stor kartong och mosa i sig flera stycken på direkten för man blev verkligen mätt på en). Så gick vi vidare för att kolla in San Diego city, Westfield Horton plaza (2) var som det köpcentrum i flera våningar fast utomhus. Massa shopping fanns där och kul att strosa runt och kika lite. Efter några timmars strosande var det dags för lunch och efter tips från er så blev det Cheesecake factory. Det var grymt god mat där, tyvärr blev det ingen cheesecake denna gång då vi fortfarande var sockerchockade efter dounutsen. Men jag tog en svampsoppa med sallad och F tog en grymt god lax med ris. Ett tips om ni har vägarna förbi, ta en lunch där. Cheesecake factory ligger vid Seaport village (3) men det finns fler i San Diego.
När vi var mätta och belåtna tog vi "vitafaran" och åkte vidare mot La Jolla. Det var en grym plats, så fantastisk utsikt och det bästa av allt, vi fick bada med sjölejon. Så coolt, riktigt häftigt var det. Dit måste ni bara om ni är här. En riktig upplevelse. Vill du kolla på massa sjölejon gör du det bäst vid La Jolla cove. Vill du bada på en bra strand med sjölejon utan för höga vågor gör du det på childrens pool beach.

Efter allt badande åkte vi för att se Seaport village (3), fint litet ställe med lite restauranger och några små butiker. Där blev det pizza med grym utsikt. 
I morgon åker vi vidare, inget hotell bokat än så vi får se vart det bär av. 
Kram ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.