San Diego – Las americas premium outlet

Nu börjar klockan närma sig läggdags igen här nere medan ni i Sverige precis gått upp. Idag förflyttade vi oss från Costa mesa (Newport) till San Diego, eller ja vi bor lite söder om San diego på ett ställe som heter Chula Vista. Vad vi ska göra här nere i söder har vi ännu inte planerat helt men snart så...idag när vi kom hit blev det lite mat på Black angus steakhouse, det visade sig vara riktigt gott. Jag tog en sallad och F tog en hamburgare. Salladen var grymt stor men det bästa här nere är att det är så vanligt att ta med sig det man inte orkar hem "do you want a small box" får man som fråga när man lämnar mat och denna gång körde jag på den amerikanska stilen och tog med en liten låda. Perfekt middag då halva salladen var orörd. Så borde man göra oftare.

Kycklingsallad med Black beans och angus hamburgare till Freddes lycka.
Väldigt speciell lokal, riktigt stor och alla hade som en privat sektion med soffa. 
Burgare med lökringar. 
Jag och min lilla medhavda matbox. 

Sen blev det en kort promenad här i området innan vi åkte vidare till Las americas premium outlet som ligger precis vid den mexikanska gränsen. Där blev det lite shopping i min favorit butik nämligen Ralph Lauren. 
Min lilla shopping slutade med 2 par shorts, en kortärmad tröja och ett par skor. Freddes behöver vi inte tala om...men jag sparar mig, har ju flera veckor kvar. 

Nu är det sovadags här nere och ni ska väl börja vakna antar jag. Ha en fin dag. 
Kram 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.