Beverly hills – Rodeo drive – Santa Monica pier

En dag som de andra full med nya äventyr, nu behöver jag semester tror jag.  Idag startade vi med att åka till Beverly hills som ligger ca 30 minuter från vårt hotell här i Torrance. Det gick smidigt att ta sig dit på stora vägar och det var inte så mycket trafik som jag hade väntat mig. Wow säger jag bara, vilken plats. Den måste du bara besöka om du är här. Lyxiga bilar och hus om vart annat och det var rent och snyggt överallt. Vi körde ingen klassisk "leta efter kändisarnas hus" då man ändå bara får se porten på de flesta hus. Vi körde istället runt en sväng på de fina gatorna, sedan parkerade vi bilen och spatserade till fots då jag gillar det bättre. En sväng ner till Rodeo Drive blev det såklart också men ingen stjärna syntes till där heller. Fast hade jag varit så känd så alla visste vem jag var så hade jag hållit mig undan från den gatan då det var sååå mycket turister och alla hade en kamera i högsta hugg. 

När vi kände oss klara med sightseeingen tog vi en hämtlunch på Chipottle, en mexikansk restaurang och jisses vad gott det var. Bra mat för den delen också, blir fler besök där då det finns lite överallt här nere. Tips om du vill ha riktigt god mat som dessutom har bra pris. Supergod mexikansk mat!! När vi var klara i Beverly hills tog vi vita faran och åkte till Santa Monica Pier. Men hej och hå vilken tid det visade sig ta. Jag har inte riktigt tålamod med köer och innan vi hade hittat en parkeringsplats hade det nog gått 2 timmar. 


Santa Monica Pier vad väldigt fin och rolig att se, tycker absolut ni ska besöka platsen om ni har vägarna förbi men tänk på att det kan ta tid så ha inte bråttom. Stranden var som på alla andra ställen också men det var smockat med folk. Jag föredrar nog lite glesare mellan parasollen om man säger så. 

Kram kram, så kul att du vill följa vår resa❤️Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.