Carlsbad – Californien

Vi har nu förflyttat oss lite norr ut till en plats som heter Carlsbad. Det är ett soft och mysigt surfarställe. Nära till stand, shopping i små mysiga butiker, restauranger och bara några minuter bort med bil har du en outlet village om du vill shoppa lite i större butiker. Ute vid outleten finns även lite restauranger om du blir hungrig.
Idag har det varit lite molnigt här så det blev en kort sväng på stranden och även lite lunch där som vi handlade på Vons, en mataffär som var riktigt fräsch. Stranden (1) är som på de flesta platserna här nere superfin. Den är bred och lång. Så god lunch köpt över disk på Vons som ligger här i Carlsbad. Rostbiff, kalkon, makaronisallad, potatissallad, världens godaste avokado (såå god california avokado har de här nere, måste köpas om du är i Californien) och sedan bröd... Och såklart bästa utsikten, det är viktigt. Efter det checkade vi in på hotellet, eller Motellet för att vara mer exakt. För första gången bor vi på ett äkta motell i Californien, det bara måste man ju testa. Vi körde ett säkert kort och tog in på Motel6 som finns på många platser här i Californien. Alla deras motell ska vara nyrenoverade så det känns bra. Bra boende om du bara ska bo nån natt och inte tänkt vara på hotellet för mycket, då tar jag hellre ett vanligt hotell. 


Efter incheckningen åkte vi in till centrum (2) där vi strosade runt lite, fika och kolla in små butiker.
När vi var nöjda där tig vi en sväng till outleten (3) eftersom det ändå var påväg tillbaka till motellet. Det såg ut som på de flesta outlet village platserna. Massa butiker med bra priser. Min favorit Ralph Lauren finns där också men jag shoppade inget idag. 
Det blev även middag där på ett ställe som heter Panda Express. Ett väldigt populärt ställe med asiatisk mat, massa god mat till bra priser. Riktigt god middag från Panda Express 

Snart åker vi vidare men bara en liten bit norr ut nämligen till Oceanside. 
Kram ❤️ 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.