Dunkin donuts VS Randy’s donuts

USA, det stora landet långt långt bort där socker intas i kopiösa mängder. Landet där man fullkomligt älskar sin bil och gärna åker från dörr till dörr utan att behöva gå ur för att handla... Vad passar då bättre än en drive thru vid donutsbutikerna. Vi har provad dunkin donuts och Randy's donut och ställt dem mot varandra. Vart får du den godaste donut du någonsin ätit? Först ut var dunkin donut eftersom det ofta är det man springer på när man är ute. Det finns rätt många av dem här i USA om man säger så. 
Lokalerna är fräscha med härliga färger och loggan är grym. Utbudet är stort och du får en härlig variation med allt från den klassiska socker donuten till fyllda chokladmunkar. Många av dounutsen är riktigt goda och jag tror det finns en för alla där. Den bästa jag ätit där var en choklad och vaniljmunk. 
Randy's donut då? Den ligger vid Los angeles flygplats i Inglewood. Huset känns gammalt och slitet och du beställer i den lilla luckan, med eller utan bil. Randy's donut har öppet dygnet runt och  kön ringlar sig lång hela tiden. När man kikar in genom fönstret möts man av otroliga mängder donuts. 
Varför går då så många till Randy's för att få sig en donut när det finns så många olika alternativ runt om? Vi var ganska mätta på donuts då vi ätit alldeles för många på vår resa men tänkte att vi var ju tvungna att testa i alla fall. Förväntningarna var inte så höga men när vi bet tag i den tittade vi bara på varandra. Vilken otroligt grym och helt fantastisk donut. Där sjönk resten av de vi testat ner några hack. Wow alltså Randy's ÄR ett måste. Lova att du testar, har du inte ätit Randy's har du inte ätit en "riktig" donut. Den är fluffig, stor och så fantastiskt god. Tänk vad ett litet slitet hak kan imponera. Allt syns inte på utsidan, det är insidan som räknas. 

Nu går snart flyget hem, vi bor granne med Randy's någon timma till. Undrar om jag ska kila ner och köpa med mig några hem. 

KramLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.